Хто жив добром, горить і не згорає...

27 липня в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих відбулася зустріч із Олександром Колодієм із м. Львова, сином відомого українського поета, колишнього редактора видавництва "Каменяр", нашого земляка, уродженця с. Куманівці Василя Семеновича Колодія. 


 Олександр Колодій завітав  у бібліотеку разом з Ніною Кирилівною Кравчук - Овчарук, вчителькою української мови і літератури Куманівецької школи, яка була знайома з Василем Колодієм з 1957 року, довгий час листувалася з поетом, підтримувала з ним дружні стосунки. 


  Олександр Васильович подарував бібліотеці безцінні батькові особисті речі: документи, листи, портрет та фотографії, статті з газет, починаючи з 30-х років, книги з автографами його друзів, поетів, письменників, художників.


  Олександр Колодій спілкувався з бібліотекарями, членами любительського об’єднання "Читацьке коло", ознайомився з книжковою виставкою "Хто жив з добром, горить і не згорає", присвяченою життю і творчості його батька.


  Висловлюємо щиру пошану та сердечну вдячність Олександру Васильовичу Колодію за надані архівні матеріали для краян та нащадків.



Автор: адмін
Дата створення: 2017-07-27 17:08:51
Версія для друку