З Європою в серці #EULIB

Святкування Дня Європи в бібліотеці – чудова нагода дізнатися більше про Європу, зібратися разом , поспілкуватися , розважитися.

В Пункті Європейської інформації, що діє на базі Хмільницької районної бібліотеки для дорослих проходить цикл заходів під назвою « З Європою в серці».

Нагадаємо, що Пункт ЄІ у бібліотеці створений завдяки впровадженню проекту Української бібліотечної асоціації  « Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся…» за підтримки Європейського Союзу( програма «Еразмус+).


Презентуються книжкові виставки « Європейське сузір’я» та « Мандрівка на хвилях пам’яті» до Міжнародного дня музеїв.


18 травня разом з учнівською молоддю ЗШ №3 I-IIIст. проведено бібліотур   «Відкриваємо Європу разом».


Вікторини « Що я знаю про Європу» « З якої країни ця пісня?», гра – візитівка  «Відгадай  країну» сприяли поглибленню знань молоді про Європу. Присутніх  вразили повні і змістовні відповіді на запитання.



  У форматі заходу «Жива бібліотека» відбулося вільне спілкування між запрошеними працівниками відділу  Хмільницького бюро безоплатної правової допомоги – начальником Ганною Мариніч , головним спеціалістом Інною Шереметою та учнівською молоддю. Обговорили та отримали відповіді на запитання щодо можливостей користування безвізовим режимом для українських громадян.



  Доповнювали розповіді бібліотекарів відеоролики  про цікаві історії та фак ти країн Європи, уривки Міжнародного пісенного конкурсу  «Євробачення – 2017» , віртуальні подорожі « Сімейні традиції різних країн Європи», « Музеї Європи» та ін.


18 травня в малому залі Будинку культури відбулася 16 сесія Хмільницької районної  ради 7 скликання. До уваги присутніх була представлена виставка – огляд « Україна – держава Європейська».




Автор: адмін
Дата створення: 2017-05-19 17:52:19
Версія для друку