Знайомство з Європою #EULIB

 «Згода в різноманітті» - офіційний девіз Європейського Союзу. Згідно європейської комісії девіз означає, що Європа - це континент різних культур,релігійних та правових традицій,але, водночас, спільних цінностей. Ці цінності сприймає, а відтак і захищає Європейський Союз. Він заохочує співробітництво між європейськими кордонами, сприяє єдності при збереженні розмаїття.

    В Пункті європейської інформації « Все про Європу», який діє  в бібліотеці для дорослих була проведена  інформаційна година  « Об’єднана Європа: єдність в розмаїтті». Учнівська молодь прослухала інформацію про те, що Україна максимально наблизилася до Об’єднаної Європи , адже  вільний безвізовий перетин кордону , дешеві літаки в небі, бум креативних спеціальностей вже не є фантастикою. Але,окрім інфраструктурних змін наша країна потребує докорінних змін у свідомості українців.


  На абонементі для юнацтва експонувалася виставка-досьє «У книжок немає кордонів», на якій представлені книжкові видання про різні країни Європи та книги європейських письменників.


В Інтернет - центрі  пройшла віртуальна подорож "Багатолика Європа" .



Автор: адмін
Дата створення: 2017-05-05 16:36:07
Версія для друку