ДОКУМЕНТАЛЬНІ ФІЛЬМИ ЯК ІНСТРУМЕНТ МЕДІАПРОСВІТИ З ПРАВ ЛЮДИНИ

27-28 березня в місті Києві відбулася конференція «Документальні фільми як інструмент медіапросвіти з прав людини» у рамках проекту «Кампанія за права людини в Україні з використанням інструментів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA» на яку була запрошена  зав. інформаційним бібліотечним відділом Хмільницької районної  бібліотеки для дорослих Олена Куцкір.


Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається щороку впродовж останнього тижня березня в Києві. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України в рамках Мандрівного фестивалю. Цей фестиваль створює можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше й найактуальніше документальне кіно з усього світу, щоб спряти розвитку критичного мислення, формуванню активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності.


Дуже вдячна організаторам проекту за таку чудову можливість, за гарну атмосферу, за той  цінний досвід, який  отримала, за можливість познайомитися з цікавими людьми.

 



Автор: адмін
Дата створення: 2017-03-29 15:20:13
Версія для друку