Європейський союз - дізнайся більше #EULIB

В межах проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах  європейської інформації в бібліотеках», на абонементі для юнацтва ,де функціонує  Пункт європейської інформації,  відбувся  інформаційний  калейдоскоп «Європейський Союз – дізнавайтесь більше» з  учнівською молоддю шкіл  міста.

Присутні,  переглянувши    мультимедійну презентацію «Подорож Європою: столиці країн ЄС» та електронну презентацію «Короткі відомості про ЄС», дізналися більше про Європейський Союз і відповіли на запитання  бліцтурніру «Євросоюз : Що? Де? Коли?».   

     

  Чудовою нагодою подискутувати , вдосконалити свої знання про ЄС та  висловити власну думку, для молоді стало обговорення таких питань , як  : «Чи вважаєте Ви Україну європейською державою?» «Що ми знаємо про Євросоюз?»,  «Євросоюз -«за»  і « проти?», «Книгу  якого європейського письменника ти читав?» та ін. 

 Зацікавилися учні  і представленою у Пункті європейської інформації книжково – ілюстративною виставкою «Панорама європейської літератури».

 Спілкування з молоддю підтвердило думку, що Європа починається не за кордонами України, а в серці кожного молодого  українця, який гордо може сказати: «Я – українець! Я – європеєць!»



Автор: Абонемент
Дата створення: 2017-01-31 15:04:58
Версія для друку