Вічно житиме моя Україна

З 9 по 23 серпня в рамках циклу «Вічно житиме моя Україна» в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих проводиться низка інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених святкуванню Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України.

         В читальній залі  діє виставка-інсталяція « Літ урожайних тобі Україно, злагоди й миру, надії й добра».


         На абонементі для дорослих представлена  виставка – панорама «Кольори, що дають надію». Відбувся урок історичної правди до-27-ї річниці створення НРУ . Про ці події розповіла  виставка-вшанування героїв-борців за незалежність України «Народний Рух України - борець за Незалежність держави», де  читачі з великим інтересом ознайомились з матеріалами виставки. 

         

                   

        У Інтернет – центрі було предстанвлено слайд-презентацію «У мріях виплекана, у боротьбі народжена», історичний круїз «Шляхи історичної державності».


Хмільничани пройшли містом ходою єднання у вишиванках та національних костюмах, яку очолили керівники міста та району, учасники пройшли до пам’ятника Тараса Шевченка, де відбулась урочиста церемонія покладання квітів, в якій взяли участь бібліотекарі районної бібліотеки для дорослих.

 


Всі учасники ходи мали можливість відвідати виставку світлиць сільських рад району. Хмільничани ділилися своїми традиціями щодо святкування Дня Незалежності.


На завершення урочистостей відбувся святковий концерт в районному Будинку культури.


23 серпня 2016 року о 10:00 біля пам'ятника Тараса Шевченка відбулось урочисте святкування Дня Державного Прапора України.




Автор: адмін
Дата створення: 2016-08-23 11:47:17
Версія для друку