Презентація книги « На витоках Сниводи»

Нещодавно в читальній залі бібліотеки відбулась презентація книги К. Матущака, співавторів Л. Луцкова, Л. Репешка « На витоках Сниводи». Презентацію книги відкрила директор бібліотеки Зоя Миколаївна Попова, яка наголосила, що книга написана з любов’ю до Мар’янівського роду. Книга буде цікава не тільки односельцям, але і всім, хто знайомий з головними героями.  


         Ведучі презентації бібліотекар дитячої книгозбірні Люба Коляда  та краєзнавець Оксана Михалиця розповіли, що ця книга є дванадцятою книгою про села нашого району та про саму книгу «На витоках Сниводи».


         На цю подію завітали  народний депутат України, заслужений працівник сільського господарства, Почесний громадянин Хмільницького району Петро Васильович Юрчишин, заступник голови районної ради Юрій Борисович Дячок, перший заступник голови райдержадміністрації Павло Андрійович Горбатюк, міський голова Василь Пилипович Грушко,  голова районної організації ветеранів війни та праці Віталій Калініченко  та сільські голови  ветеранських організацій   О.Ісаченко та Н. Кравчук – Овчарук.

                         

                          

       Народний депутат України Петро Васильович Юрчишин вручив авторам та родині Репешка вітальні листи Верховної Ради України та теплими синівськими словами привітав Констянтина Матущука та Леоніда Луцкова з книгою про рідний край.

 

Юрій Борисович Дячок подякував авторам книги за дослідження  і збереження історії села Мар’янівки.



Щирим привітальним словом звернувся Павло Андрійович Горбатюк до авторів книги, адже його дитячі роки пройшли у Мар’янівці.


Слова вдячності звучали від міського голови Василя  Пилиповича Грушка.


Сільський голова Володимир Леонідович Луцков привітав  короваєм авторів  книги  про рідне село.


Віталій Калінеченко зазначив про необхідність у наші часи такої книги.


На презентації були присутні вчителі, місцеві художники, бібліотекарі,  члени любительського клубу "Читацьке коло",  краєзнавці, голови сільських  ветеранських організацій.


На презентації звучали пісні у виконані народного аматорського чоловічого гурту Порицького сільського Будинку культури.


        Автор книги Констянтин Матущук  розповів  як писалась книга.


         На історії родини Леоніда Луцкова автор  розповів, як складалася  доля українців у радянські часи.


Леонід Якимович Луцков виконав власну пісню про Мар’янівку, зачитував свої поезії та подякував всім, хто допомагав у створенні та виданні книги.

                                    

Вся ця подія була відзнята Вінницьким телебаченням.



Автор: адмін
Дата створення: 2015-10-20 16:21:52
Версія для друку