Презентація збірника "Я кораблик намалюю"

Найкраще, що можуть зробити для діток дорослі, - це розділити з ними радісні емоції від пізнання побаченого та виховати в них прекрасні якості: любов та щирість.

Юлія Марківська, журналіст, кореспондент  газети « 33 –канал»

«Пізнати навколишній світ і себе в ньому дитина починає змалку, закладені природою допитливість, бажання пізнати нове, спонукають її до безкінечних запитань, перетворюють на невгамовну чомучкуЗбірка «Я кораблик намалюю», написана поетами Хмільницького краю, допоможе батькам, вихователям, учителям, відкрити дітям чарівний, гідний подиву світ в якому вони живуть», - такими словами розпочала презентацію краєзнавчої збірки для дітей Марія Бабій, зав. відділом обслуговування районної бібліотеки для дорослих.

                                                               

Вперше в нашому краї здійснена спроба зібрати і видати лише невеличку частину творів, написаних поетами для дітей. Саме за сприяння та фінансової підтримки – депутата Хмільницької районної ради, директора СМТ ТОВ «Хмільницький райсількомунгосп», кандидата на посаду міського голови Хмільника Анатолія Гринюка вийшла ця книга.


 За допомогу у створенні і виданні збірки були вручені подяки  від відділу культури і мистецтв Хмільницької РДА і районної бібліотеки для дорослих Анатолію Гринюку, Миколі Зарубі, керівнику поетичної студії літературно – мистецького клубу « Золота троянда», художниці, студенці Хмільницького національного  університету Наталії Степанець, вчителю української мови і літератури ЗОШ №3 Наталії Омельчук, бібліотекарю ЗОШ №3 Надії Грабік.

                            

         Зустрічі з авторами віршів залишили в пам’яті присутніх особливий слід. Автори збірки « Я кораблик намалюю» члени літературно – мистецького об’єднання « Золота троянда», члени любительського об’єднання « Читацьке коло», що діє при районній бібліотеці для дорослих: Юлія Бичківська – Бараболя, Михайло Громов, Василь Гальчевський, Жанна Жур, Олександр Локтіонов, Уляна Мудь, Кирило Пилипчук, Петро Сиченко, Раїса Царук, Ніна Шмигельська, Микола Стасюк, Віра Шурман.

                 

                

                    

                   

                                         

Виступи авторів доповнили світлини та відео презентація «Працюємо над створенням книги», яку підготувала Олена Куцкір, зав. бібліотечно – інформаційним відділом бібліотеки.

                                  

    Твори поетів Хмільницького краю були представлені на книжковій виставці «Струни рідного краю».


Пишаємося нашим краєм, його славними людьми, талановитими майстрами  слова, його мистецькими барвами і прагнемо,  щоб кожен мав у грудях вогник любові до отчої землі «без якої ми в світі нічого не варті».


Запрошуємо до ознайомлення з краєзнавчою новинкою.



Автор: адмін
Дата створення: 2015-10-13 14:37:07
Версія для друку