Від доктора історичних наук, професора, педагога Льва Баженова подарунки

Цікавим несподіваним подарунком для бібліотеки на першій Хмільницькій науковій історико – краєзнавчій конференції стали краєзнавчі книги.


Відомий історик, педагог, краєзнавець, доктор історичних наук, професор, дійсний член Української академії історичних наук ( 1999), голова управління Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України ( з 2008р)… Лев Васильович Баженов у привітальному слові наголосив, що приїхав з подарунками для хмільничан. З радістю подарував краєзнавчі надбання районній книгозбірні.

                        


Ці книги про історичне минуле Поділля. Любителі історії полинуть у кінець XVIII ст..Хочете дізнатись про Хмільник більше? Розповість книга. «Описи Подільської губернії кінця XVIII – початку XIX ст..» та" Опис Подільської губернії, 1830р.».

Для любителів мемуарів, а точніше епістолярій книга "Юхим Сіцінський. Постаті в листах". Цікава переписка, знаного українського історика, етнографа, мистецтвознавця, археографа, протоієрея Юхима Сіцінського до відомих українських діячів.

Книги «Матеріали XIII- XIV Подільської історико – краєзнавчої конференції» розповідають про нові дослідження істориків на Хмельниччині.

Істориків зацікавлять книги О. Завальнюка «Земства Поділля в добу української революції 1917 – 1920рр.» та « Наукові праці  Кам’янець – Подільського Національного університету. Історичні науки Т.24» і т.д..

Ознайомлення з новими книгами.

Колектив бібліотеки запрошує всіх любителів минувшини ознайомитись з унікальними книгами.

Висловлюємо щиру вдячність відомому краєзнавцю Льву Васильовичу Баженову за книги та бажаємо, щоб здоров’я і творче дослідницьке натхнення були вашими незмінними супутниками в житті.



Автор: адмін
Дата створення: 2015-09-25 12:39:52
Версія для друку