Відомі історики Вінничинни у бібліотеці.

У районній бібліотеці побували - історик, педагог, краєзнавець, кандидат історичних  наук, доцент, член Національної спілки журналістів України Анатолій Кононович Лисий та  журналіст, історик, краєзнавець, архівіст та член Національних спілок журналістів та краєзнавців України Сергій Дмитрович Гальчак.

Приводом цієї події стала підготовка до першої Хмільницької наукової історико – краєзнавчої конференції , яка відбудеться у середині вересня.

         Як завжди Сергій Дмитрович подарував  читачам  бібліотеки свої нові унікальні книги «Жіноче обличчя війни.  Вінничанки на захисті Вітчизни (1941 -1945)»  ,«Ратна слава Вінниччини», «Словом і багнетом:  журналісти Вінниччини у Другій Світовій війні» .

 

Гальчак С.Д. Ратна слава Вінниччини : Час. Події. Особистості. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі – Поділля», 2015.- 608 с.
Гальчак С.Д. Жіноче обличчя війни: вінничанки на захисті Вітчизни (1941 – 1945).- Вінниця: ПП Балюк І.Б., 2015.- 460 с.
 

Гальчак С.Д. «Словом і багнетом:  журналісти Вінниччини у Другій Світовій війні» ).- Вінниця: ПП Балюк І.Б., 2015.- 2-е вид., доп. - с

         Колектив щиро дякує науковцям за зустріч та подаровані книги. Бажає і надалі творчої наснаги, гарного початку такої благодійної справи – історико – краєзнавчої конференції у Хмільницькому краї. 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2015-07-17 14:08:56
Версія для друку