« Дороги життя» Любові Василів - Базюк

Хмільницька районна бібліотека для дорослих отримала безцінний подарунок – 10 примірників нового історичного роману « Дороги життя» від Любові Василів -Базюк.

 Дякуємо  авторці книги і видавництву "Букрек" за щедрість і добро, яке ви творите для нас, українців, за можливість ознайомитися, а  де кому відкрити для себе ім’я -   Любові Василів – Базюк. На жаль, у нашій книгозбірні та сільських бібліотеках Хмільницького району книг « Вони служили церкві і рідному народу», « У вирі тоталітарних режимів», « Не вір…!», « Україна на тернистому шляху до духовного визволення», « П’ять Колосків», « У горі та сльозах наша доля… Геноциди в Україні», « Крізь пекло на землі!» не має.

Ім’я Любові Базюк з Торонто відоме не лише в Канаді, а й на Волині, в Україні, як науковця, письменника. За словами Володимира Рожка, кандидата церковно – історичних наук: « Найбільшими духовними цінностями її життя, творчості є Бог та Україна. Іде б не водили її дороги життя – на рідній землі, у Польщі, Словаччині, Австрії, Німеччині, в Канаді – ці цінності вічні й незамінні. Її притаманна любов до Бога, всією душею з дитинства прагнула чути Слово Боже у рідній мові в Українській Православній Церкві».


Подаровані книги  пані Любові Василів – Базюк репрезентували на семінарі бібліотечних працівників Хмільницького районну, шість примірників передали у сільські бібліотеки.

 

Василів – Базюк Л.Й. Дороги життя: історичний роман / Л.Й. Василів – Базюк. – Чернівці: Букрек, 2015. – 832с.;іл.

На сторінках роману « Дороги життя» Любов Василів – Базюк розповідає нам про свою родину, власне непросте життя. Дитинство на Волині, Друга світова війна, вимушений виїзд за кордон, пошуки місця проживання на чужій землі… Проте всі випробування роблять авторку сильнішою. За жодних обставин вона не втрачає віри в те, що колись повернеться на рідну землю – в нову Україну: самостійну, сильну.

Запрошуємо всіх бажаючих прочитати новий роман письменниці із діаспори та поділитися враженнями.

 

 

 

 

         



Автор: адмін
Дата створення: 2015-06-18 11:44:08
Версія для друку