Подарунок від Броніслав Панасюка

         Хто ми, українці, звідки ми,  де наші корені , чому сталось так, що довгі роки терпіли неволю – всю цю тематику  досліджує у своїй книзі «Збувається надія (Прощай, немытая Россия)»  відомий економіст, науковець,  уродженець с.Лозни  Броніслав  Якович Панасюк.  

Це видання, нещодавно, було  подаровано  у районну бібліотеку для  дорослих. Головний герой книги – її величність Історія , як України, так і Росії.

     

З книги дізнаємось і про Київську Русь, яка існувала з давніх часів і була однією  з найбільших і наймогутніших держав. В наступних розділах книги подається сьогодення України, де ми нині посідаємо  перше місце в Європі за смертністю та старінням, де знищена  армія, розкрадено матеріальні багатства, зупинене виробництво і спустошений бюджет країни.

         Праця вченого  відкриває українцям правду не тільки про Україну, але і  про Росію. Написана просто і переконливо, буде цікава всім тим, хто цікавиться історією, сьогодення та майбуттям України.

Всіх, кого зацікавили незвичайні дослідження Броніслав Панасюка запрошуємо у районну бібліотеку для дорослих для знайомства з книгою Броніслава Панасюка «Збувається надія (Прощай, немытая Россия)»  .

Колектив бібліотеки щиро дякує авторові за подаровану книгу і зичить міцного здоров’я, довголіття і нових  книг.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2015-03-03 12:58:06
Версія для друку