Засідання об'єднання

Засідання «Читацького кола»

10 липня в читальній залі  КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» пройшло засідання любительського об’єднання  «Читацьке коло» на тему  «Надійний батьківський поріг – моєї долі оберіг».



 

В програмі засідання: обмін думками «Рецепти домашнього щастя», зустріч « В серці і книзі – пам'ять про війну» з Борисом Івановичем Кульчицьким, автором  книг «Листи до себе» ,літературна вітальня «Музика душі Людмили Степанової –  Панасюк », авторкою поетичних збірок «Журавлі над Журавним», «Це ще осінь...», «Паморозь душі», яка завітала до нас із м. Львова.

В засіданні взяли участь Василь Олександрович Косенко, голова Ради ветеранів Хмільницької міської організації ветеранів України , Губанова Надія Григорівна , відповідальний секретар та члени  Хмільницької міської організації ветеранів України, які привітали Бориса Кульчицького, гістя із м. Києва, подякували  за книги  про рідний  Хмільник, про важкі довоєнні, воєнні і післявоєнні  роки, про історію дитинства та юності автора.

Розповіді  про  Б.І. Кульчицького доповнили перегляд відеофільму «Один такий»  та стенд «Життя прожить - не поле перейти…», підготовлений працівниками КЗ «Історичний музей м. Хмільника»(директор музею Н.М.Пацанівська).

Засідання відбулося  в теплій дружній атмосфері з солодощами та чаюванням.

До нових зустрічей!



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-07-11 15:46:35
Версія для друку